Om oss

Zanella Derma Care är ett svenskt hudvårdsföretag som tillverkar naturliga hudvårdsprodukter med terapeutiska egenskaper. Vi erbjuder allt från vårdande oljor och stimulerande serum, till lyxiga och veganska läppglans. 

  • Veganska produkter fria från parabener, mineraloljor, silikon och artificiella dofter
  • Högkoncentrerade i rätt mängd för maximal terapeutiskt verkan

Företaget grundades redan 1997 med ambitionen att skapa en effektiv och professionell hudvårdsserie för den moderna människan. Tack vare vår långa erfarenhet, kompetens och stort intresse, kan du göra medvetna val utan att behöva tumma på vare sig kvalitet eller funktion. För oss är hudvård mer än bara en produkt. Det är vår passion.

Hela produktsortimentet bygger på noggrant utvalda och aktiva ingredienser från den skandinaviska naturen. Genom att använda näringsrika örter, vitaminrika frukter och eteriska oljor i sin renaste form – får du uppleva kompletta och effektiva produkter som ger resultat, på riktigt. Vi har ett nära samarbete med vår kemist och samtliga produkter är EU-godkända. Allt sammantaget gör att vi vågar lova dig högsta kvalitetsstandard.

Vårda och förbättra din hud på ett hälsosamt sätt, utan att tappa den friska och fräscha känslan vi alla söker. Våra produkter är naturliga på ett sätt som passar dig.Zanella Derma Care är både ditt och naturens självklara val.

/Anna och Sanna 

- Anna är grundaren till Zanella Derma Care och har en Cidesco-examen från 1998

- Sanna är VD på Zanella Derma Care grundaren som ligger bakom idén med veganska läppglans

Om vi tar hand om naturen tar den hand om oss

Genom att beställa en hudvårdsprodukt från oss på Zanella Derma Care skapas en win-win. Du gör en smart insats för klimatet samtidigt som din hud mår bättre. Om vi är snälla mot naturen så är den snäll mot oss.

Bli en del av naturen du också. Bli en del av Zanella.

Det ärliga hudvårdsföretaget sedan 1998

Vi gör allt för att skapa en kundrelation som bygger på tillit och öppenhet. Vårt fokus på transparens och ärlighet genomsyrar allt vi gör. Det är med stolthet som vi ser tillbaka på det vi har byggt upp, hand i hand med vår fantastiska natur. En slags naturlig transparens.

Vårt sätt att kombinera passion, kunskap och lång erfarenhet med 100 % rena produkter är din garanti för ett lyckat resultat med maximal effekt. En gladare hud helt enkelt.